opc_loader

Wensenlijst

UITVERKOOP!! Gebruik code sale2021 en ontvang 25% korting op het hele assortiment.

Flow Cosmetics

Alle Flow Cosmetics producten zijn gemaakt vanuit een positieve energie. Ze willen jou helpen om je sterk en krachtig te voelen. Flow producten bevatten hoge kwaliteit essentiële oliën en kristallen om je hierbij te kunnen helpen. Ze willen nét iets meer doen dan de beste cosmetische producten maken. Je voelt het therapeutische effect in je lichaam en geest.

Deze waarden zijn belangrijk voor Flow Cosmetics. Hiermee maken zij cosmeticaproducten die die altijd Natuurlijk, Effectief en Eerlijk zijn. 

Ze kiezen alleen voor ingrediënten die biologisch, in het wild gegroeid of ecocert-gecertificeerde zijn. Het merk draait om skin loving, oprecht natuurlijke en duurzame cosmetica. Zij geloven dat hoogwaardige producten alleen gemaakt kunnen worden met goede ingrediënten. Als je streeft naar hemelse producten, zijn de beste ingrediënten het waard om in te investeren. Ieder product bevat een mooie combinatie van biologisch gekweekte ingrediënten, samen met in het wild gegroeide plantaardige ingrediënten

Resultaat:1
Resultaat:1