opc_loader

Wensenlijst

UITVERKOOP!! Gebruik code sale2021 en ontvang 25% korting op het hele assortiment.

Wat is Pro-Biotica en wat doet het voor je huid?

Wat is Pro-Biotica en wat doet het voor je huid?

De voordelen van Pro-Biotica

Je ziet het steeds meer, huidverzorging met het natuurlijke ingrediënt pro-biotica. Je hoeft maar de trend van de voeding te volgen en je weet dat de cosmetica- branche vanzelf zal volgen. Maar het biologische ingrediënt pro-biotica is wel heel interessant en doet veel voor je huid, vooral voor de onzuivere en eczeem huid. We zeggen pro-biotica maar eigenlijk is dat niet helemaal waar. In pro-biotica zitten levende bacteriën en om die in cosmetica te verwerken is vrij lastig vanwege de aanwezige conserveermiddelen, We spreken in de cosmetica dan ook liever van Pre-Biotica.

Pre-biotica is eigenlijk gewoon de juiste voeding voor de goede bacteriën die van nature op de huid zitten. Wanneer je huid in onbalans is, bijvoorbeeld bij acné, wil dat zeggen dat de slechte bacteriën de overhand hebben genomen. Deze onbalans kan ontstaan door bepaalde 'agressieve' cosmetica(conserveermiddelen,anti-biotica, SLS), milieu invloeden((UV, warmte, wind etc), épilatie of leeftijd. Belangrijk dus om al die verschillende bacterïen die van nature op je huid zitten in balans te houden zodat niet een bepaald type kan overheersen maar iedereen in harmonie leeft met elkaar. Pre-biotica helpt hierbij en zorgt er gelijk voor dat je huid gaat stralen. En daar is cosmetica natuurlijk ook voor bedoeld; het in balans houden van de huid en huidproblemen voorkomen.

In mijn vorige blog https://www.biohuidverzorging.nl/blog/hyaluronzuur vertelde ik je al over de voordelen van het sérum https://www.biohuidverzorging.nl/huidverzorging/gezicht/srum/hyaluron--probiotics-serum, dit sërum bevat 2 biologische wonder ingrediënten: Hyaluronzuur én Pro(pre)-Biotica.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.