opc_loader

Wensenlijst

UITVERKOOP!! Gebruik code sale2021 en ontvang 25% korting op het hele assortiment.

Hoe gebruik je een shampoobar

Hoe gebruik je een shampoobar

Steeds meer mensen worden bewust van onze wegwerpmaatschappij. De plastic tasjes zijn een paar jaar geleden al afgeschaft en nu zie je steeds meer milieuvriendelijke producten en verpakkingen. Het woord Vegan is dan ook niet meer weg te denken en kom je het in allerlei branches tegen. Daar wilde ik graag aan bijdragen en ging op zoek naar de beste en mooiste vegan verzorgingsproducten. Inmiddels heb ik al een aantal fantastische en geconcentreerde producten mogen toevoegen aan de webshop en sinds kort ook de shampoobars van Flow Cosmetics.

Deze shampoobars zijn allemaal met de hand gemaakt en uitsluitend van gecertificeerde biologische ingrediénten. Dierproefvrij en plasticvrij. Tevens zijn ze verkrijgbaar voor verschillende haartypes en hoofdhuidtypes waardoor je mooi en gezond uitziend haar krijgt.

Hoe gebruik je een shampoobar:

Wrijf de bar zacht tot mild op het haar om veel schuim te produceren. Als het schuim zich niet goed vormt, spoel het haar dan uit en herhaal het inzepen. Gebruik warm water om het haar goed te reinigen. Vergeet niet om ook schuim aan te brengen op de haarpunten.

Wanneer je een shampoobar voor het eerst gaat gebruiken, kan je haar in het begin plakkerig of olieachtig aanvoelen. Deze reactie zal meestal na ongeveer 1-10 wasbeurten verdwijnen. Dit komt door het neutraliseren van de PH waarde van je hoofdhuid en haar. De biologische ingrediënten zorgen ervoor dat alle chemicaliën uit je haar en van je hoofdhuid verwijderd worden. Om toch het fijne gladde gevoel te ervaren kun je daarna de conditionerbar gebruiken. Dit geeft een geweldig glanzend en zacht resultaat.

Kijk ook even deze video https://youtu.be/M4E9OOQ7Rh8

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.